3 Eylül 2012 Pazartesi

Aeria [ US ] Tanıtım

Öncelikle konu | ALINTI DEĞİLDİR | ve | SS ler TARAFIMCA ÇEKİLMİŞTİR |

Aeria Server Sitesi burasıdır buradan oyunu indirip alışveriş yapabilirsiniz.


wolfteam.aeriagames.com

Bilgi:

● Bizdeki nakit orada AP dir. (Aeria Points) CASH de denir.

● Bizdeki KP orada WC dir. (Wolf Coins)

● Bizdeki Altın orada Gold tur.

● AP fiyatları ile bizdeki nakit arası fark yoktur fiyatlar aynıdır.
Şöyle söyleyeyim TR de 30 günlük normal karakter 30 TL Aeria da 20 TL TR de ekipman fiyatı 70 TL Aeria da 80 TL yani fiyatlar aynıdır.Toplam 100 TL yapar.
Fiyatlar şöyle E-PİN ile de alabilrsiniz. (Game Sultandan)

20 TL 1.222 AP

15 TL 803 AP

10 TL 536 AP

5 TL 268 AP 



Özellikler:
● Oyun Görevlilerinin adı [OG] değil [GS] dir. Açılımı Game Security ( tam bilmiyorum ).

● Server de 7 aktif kamp vardır bunlar şöyle sıralanır :

Kamp 1: New Players Channel ( Başlangıç kampı )
Kamp 2: Global Channel( Herkes girebilir en dolu kampdır )
Kamp 3: Event Channel(Hiçbir fark yoktur bazen [GS] ler oda açar
Kamp 4: North American Channel ( Boş kamp kimse girmez )
Kamp 5: Latin American Channel (Boş kamp kimse girmez )
Kamp 6 :Europan Channel (Boş kamptır kimse girmez )
Kamp 7: Klan savaşları kampıdır ( Doludur ama en fazla 2 sayfa )

Orjinal Boyutunda A



● Oyun görevlileri [GS] ler sizlerle ilgilenir ben dün [GS]Pakitman ve Yuuki ile konuştum Türkiye den oynuyorum filan dedim mükemmel filan dediler yardıma ihtiyacınız var mı filan diye sordular hediye istedim vermedi çakallar Bunları google çeviriden yaptım

● Oyun İngilizcedir fakat zor değildir gayet basittir ok yes hi wtf filan rahat rahat konuşabilirsiniz.

● Oyundaki kişiler seviyelidir küfür çok etmezler " wtf " filan yazarlar başka bir şey olmaz

● Markete devamlı yeni silahlar gelir AP'li silahlar (Nakit) bunlar 1-7 gün satılır ve pahalı değildir.Aşağıda resimleri vardır.

● Yine kurt marketinde dövmeler satılır AP ile ama her zaman olmaz.Yine ucuzdur 1-7 gün arası satılır.

● Oyuncular bizim tabirimizle pro değildir gayet basit oynarlar ben altın ekipmanlıyım uyku da karşımda reinhard filan var özel ekipmanlı ec li filan çok rahat alıyorum 2 karakteri yanyana da çok rahat alıyorum Bu herkese göre değişir oyun bilgine tecrübene göre.

● Şunu belirteyim ben 1 yılı aşkın süredir çeşitli çarlarla Aeria oynadım ve 1 kere bile bana hediye vermediler ve alanda görmedim.

● Klan maçları çok zevklidir silahınız yoksa silah bile verirler çünkü çok para yatırıyorlar oyuna seni tebrik eder yenilen takımda filan kombo yaptığında filan yani sana ana bacı sövmezler.

● Önceden ilk yenilikler Aeria games te oluyordu ama artık önce Türk'te oluyor sonra buraya geliyor.

● Altınla " Eşya Dönüştürme Sistemi " yoktur. 99 AP ile yapılır ve çok kıyak hediyeleri vardır.Şans çekiceğinize bunu yapın altın kp filan verirler.

Şimdi oyundan görüntüleri veriyorum az bilgi verdim sıkılmayın diye.

Orjinal Boyutunda A


Orjinal Boyutunda A


Orjinal Boyutunda A


Orjinal Boyutunda A


Orjinal Boyutunda A


Orjinal Boyutunda A


Orjinal Boyutunda A


Orjinal Boyutunda A

Online Oyun Bağımlılığı


Merhaba arkadaşlar,bugün hayatımı etkileyecek kararlardan birini vermiş bulunmaktayım.Nedir diye sorarsanız,bilgisayarımda bulunan tüm online oyunları sildim ve bir daha oynamama kararı aldım.Peki neydi bu oyunlar?
WolfTeam(Türkiye,Arap,Amerika,Uluslararası Serverleri)
Metin2(Türk ve PvP Serverleri)
World of Tanks
Pointblank
League of Legends
S2 Son Silah.

Şimdi bu oyunlar hakkında görüşlerimi belirtmek istiyorum.
WolfTeam: Cs den sonra oynadığım ikinci FPS oyun.Bu oyun bana maddi ve manevi açıdan zarar verdi ve zarardan başka hiçbir işe yaramadı.Her ne kadar vazgeçemeyeceğimi düşündüğüm bir oyun olsa da sakin kafayla düşünüp bir daha hiç bulaşmama kararı aldım.Birde şuna açıklık getirmek istiyorum,oyunu bırakan kişiler bize "beyni yıkanmış" filan diyordu ve ben ne diyor bu ahmak diye dalga geçiyordum fakat şimdi adama %100 hak veriyorum.
Metin2: İlk oynadığım online oyundur.Maddi zararım çok olmadı ama manevi açıdan WolfTeam'a göre çok şey kaybettim ve şuan onun yüzünden düz liseye gidiyorum.İlk başlarda zevk alırsınız ama sonra bir bakarsınız cebinizde para kalmamış sonra uyuşturucu gibi her yerden para ararsınız aileniz,arkadaşlarınız ve çevreniz sizden uzaklaşır.Bu yüzden uzak durun derim.
World of Tanks: Zarar değilde bu oyundan zevk aldım.Zevkli bir oyun ve kullanması zor ama oynaya oynaya alıştım yaş ortalaması yüksek WolfTeam'ın tank versiyonu gibi düşünebilirsiniz.Ne olursa olsun online oyun online oyundur,birbirlerinden fark yok bağımlılık yapar.
Pointblank: Çok oynama fırsatı bulmadım ama WolfTeam'dan  farkı yok çoluk çocuk dolaşıyor bir iki tane HS atınca hemen küfür ediyorlar.Küfür ettinde ne oldu ? eline ne geçti bre muhterem ? ne kazandın ? işte bu gibi ahmaklar yüzünden soğudum.
League of Legends(LOL): Arkadaşların tavsiyesi ile başladım başlarda zevk almadım biraz oynadıktan sonra oyunu anlayınca oynadım fakat hile değilde ne desem bilmiyorum bug mu diyim her neyse herkes aynı şeyi yapıp öldürüp duruyor bende dedim böyle oyun mu olur bıraktım gitti :)
S2 Son Silah: Grafik ses,kalite ve düzey olarak WolfTeam'a fark atan bir oyun kapalı beta ve açık beta oynadım çok zevkliydi ve öyle bir oyun ama WolfTeam'ın yeri ayrıydı iki oyunu birlikte oynuyordum S2 Son Silahta nakitli eşyalar karakterler yoktu orada bilek gücüyle oynuyorduk ama adamlar elbet bir yerden para kazanacak ve o yüzden nakitli eşyalar geldi bende son zamanlar pek girmediğim için bıraktım.

Evet oyunlar hakkında görüşlerim bunlar unutmayın her online oyun bağımlılık yapar geç fark etseniz de belli bir süre sonra oyuna bağlanırsınız.

Eğer yazıyı buraya kadar okuduysanız bir şeyler fark etmişsinizdir.Ben kesin olarak bir daha oynamamak üzere bıraktım ve sizden de bunu bekliyorum şimdi bana kızıyorsunuz ama emin olun sakin kafayla düşünürseniz aklınız başınıza gelir.Bu yüzden mümkün olduğunca oyunlardan kopmaya çalışın bu tür oynayanların %90'ı okul çağında ilkokul ortaokul,lise,üniversite böyle gidiyor ve bunların nereden baksanız %5'i bu oyunların zararlı olduğunu idrak etmiştir evet yanlış okumadınız %5 ne kadar az değil mi ? ama tabi sizin için öyle değil.

İşte olay bu arkadaşlar öncelikle bu işi kafanızda bitireceksiniz.Kendinizi kontrol edeceksiniz he birde beni yanlış anlamayın ben size asla online oyun oynamayın demiyorum dediğim şu,
kendinizi kontrol edin ve belli bir süre oynayın ama en sonunda BIRAKIN ! ama illa ben bırakamam diyorsanız benden artık bir şey beklemeyin size oyunlarınızla mutluluklar...